WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

Ben jij een gedreven coach, een inspirerende therapeut of een expert in persoonlijke groei? Help jij anderen op hun pad naar zelfontwikkeling? Bied jij ontspannende massages, helende Reiki-sessies of verrijkende Yogalessen aan? Of verkoop je producten die bijdragen aan een gezonde levensstijl? Ben jij op zoek naar gelijkgestemden die zich ook richten op persoonlijke groei?

 

Wacht dan niet langer en schrijf je nu in als deelnemer voor de sensationele Groeimarkt (stand 2 x 2) of de betoverende ZenBos. Grijp deze unieke kans om ter plaatse een korte sessie aan te bieden, waardoor bezoekers een buitengewone ervaring zullen beleven.

Op de Groeimarkt sta je zij aan zij met inspirerende ondernemers die bezoekers begeleiden op hun persoonlijke groeipad, of het nu met jouw diensten of producten is. Samen vormen jullie een krachtige gemeenschap die mensen ondersteunt en inspireert om het beste uit zichzelf te halen.

Als je deelneemt aan de Zen Bos, krijgen bezoekers de gelegenheid om even te ontspannen en te genieten van verkwikkende massages, helende reiki-sessies, versterkende yogasessies en nog veel meer. Jij biedt hen een moment van rust en vernieuwing, waardoor ze hun innerlijke balans kunnen hervinden.

Dit evenement is dé gelegenheid om jouw passie en expertise te delen met een enthousiast publiek dat actief werkt aan hun persoonlijke groei. Mis deze unieke kans niet en laat bezoekers kennismaken met de buitengewone voordelen van jouw diensten of producten.

 

Op woensdag 23 augustus om 20:00 uur organiseren we een exclusieve beurscoaching voor alle deelnemers. Daarnaast wordt er een Whatsappgroep opgericht waarin al jouw vragen beantwoord zullen worden.

 

Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van een inspirerende ervaring op de Groeimarkt of de Zen Bos!

Of neem contact op met ons team als je twijfelt of vragen hebt.
Via  info@timtompodcast.com