HOOFD PODIUM
Op het Hoofd-podium vind je boeiende keynotes, livepodcasts en gesprekken die je uitdagen om je mindset te ontwikkelen. Hier krijg je inzichten en tools om je persoonlijke groei te stimuleren en je denkwijze te verrijken.
ZEN BOS
Het Zen Bos is een oase van ontspanning en verzorging. Hier kun je genieten van therapeutische behandelingen, proevertjes van verschillende diensten, handpansessies, yoga en meer. Laat jezelf verwennen en kom in balans.
HART PODIUM
Het Hart-podium is het hart van ons festival. Een plek waar inspirerende sprekers, breathwork-sessies en een afsluitende ecstatic dance plaatsvinden. Hier kun je je spirituele kant verkennen en een diepere verbinding met jezelf ervaren.
GROEIMARKT
Op de Groeimarkt kun je kennismaken met circa 50 standjes van bewuste ondernemers en coaches. Ontdek producten en diensten die je persoonlijke groei ondersteunen. Laat je inspireren door innovatieve idee├źn en connect met gelijkgestemde mensen.
KIDS ZONE
Deze kidszone die speciaal is ontworpen door VZW Let Them Be voor kinderen. Hier kunnen ze deelnemen aan verbindende persoonlijke groeiworkshops op maat. Laat je kinderen op een speelse en inspirerende manier ontdekken en groeien.
COACHING SPEED DATE AREA
In de Coaching Speed Date Area kun je deelnemen aan korte, krachtige coaching-sessies met ervaren coaches. Ontdek nieuwe perspectieven, krijg waardevol advies en vind antwoorden op je vragen. Maak gebruik van deze unieke kans om persoonlijk te groeien en te verbinden met inspirerende coaches.
FOOD & DRINK PLAZA
Het Food & Drink Plaza is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van heerlijk eten en drinken. Proef diverse culinaire opties en laat je smaakpapillen verrassen. Kom bij, laad je energie op en geniet van de festivalervaring.
PARTNER POWER ZONE
In de Partner Power Zone presenteren onze sponsoren zich en kun je de TimTom-boekenkast (met boeken van de TimTom Podcast Gasten) en merchandise ontdekken. Bezoek de stands, maak kennis met onze partners en neem een stukje TimTom mee naar huis.