Edwin Selij

Laat je betoveren door Edwin Selij, de bekendste hypnotiseur van Nederland.

Met zijn unieke mix van humor en bizarre technieken neemt hij je mee op een reis naar innerlijke transformatie.

Van voormalig verslaafde bouwvakker tot eigenaar van het grootste hypnose instituut van Europa, Edwin heeft zijn eigen weg naar succes bewandeld.

Bereid je voor op een inspirerende reis down the rabbit hole en ontdek hoe je problemen op een andere manier kunt benaderen.

Een ervaring die je niet mag missen, zolang je gevoel voor humor hebt.


Veerle Dobbelaere

Doe mee met Veerle Dobbelaere tijdens een interactieve breathwork-sessie op ons festival.

Veerle, bekend als actrice en professioneel life- en mental coach, zal je begeleiden in een krachtige ervaring van ademhalingstechnieken.

Ontdek de transformerende kracht van je ademhaling en laat Veerle je begeleiden naar diepe ontspanning, bewustwording en innerlijke transformatie.

Mis dit unieke moment van zelfontdekking niet. Adem in, adem uit, en laat je meevoeren door de kracht van je eigen ademruimte.


DJ Fatia

Belgium native, Fatia like all great artists manifests the power to bring life into crowds. Born into the tribe of Berber a.k.a Amazigh, she has risen through the ranks to achieve a level of stardom in what she calls Fatia Music, which is a combination of ethnic instruments that resonate with the realms of House Music from Deep, Organic, Melodic to Techno.

Today, she has finally managed to bring together her experience as a DJ, her singing and songwriting skills and a circle of musician friends to create the unique Fatïa sound.

Using western dance beats, the Arabic chants of her childhood, ethnic live instruments, and the traditional Berber facial and body tattoos as a symbol of strength and self-reliance, she’s ready to amaze the world. 


Baptist de Pape

Van advocaat naar filmmaker en auteur, Baptist heeft zijn ware roeping gevonden. Reizend over de hele wereld heeft hij wijze leermeesters geïnterviewd voor zijn boek en film "The Power of the Heart".

Hij laat zien dat het hart de sleutel is tot het ware doel in ons leven. Samen met iconen als Paulo Coelho, Isabel Allende en Deepak Chopra onthult hij de onvoorstelbare kracht van het hart. Door oefeningen en inzichten leer je de speciale krachten van het hart te activeren, zoals intuïtie, intentie, dankbaarheid en vergeving.

Laat je verrassen tijdens ons festival door de transformatieve stem van het hart en ontdek hoe het je kijk op geld, gezondheid, relaties, succes en geluk op verbluffende wijze kan veranderen.


Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen, een inspirerende spreker op het TimTom Festival, is niet alleen een bekende Nederlandse schrijfster van kookboeken, lifestyledeskundige en presentatrice, maar ook een vrouw met een bijzondere levenservaring.

Samen met haar voormalige echtgenoot, topkok Sergio Herman, heeft ze drie zonen gekregen, maar helaas hebben ze hun jongste zoon Josha verloren vlak voor zijn geboorte.

Deze persoonlijke ervaring heeft Ellemieke geïnspireerd om vrouwen weer in hun kracht te zetten. In haar boek "Kom weer in je kracht na verlies" en toekomstige werken deelt Ellemieke haar inzichten en helende reis.

Haar zielsmissie is om vrouwen te ondersteunen bij hun zelfontwikkeling en hen te helpen hun kracht terug te vinden. 


Klaas Koster

Klaas Koster, de eerste Vitaloog van Nederland, is een gepassioneerde voorvechter van vitaliteit als sleutel tot succes.

Hij gelooft dat iedereen de potentie heeft om een vitaal leider te zijn en daarmee een inspirerend voorbeeld te zijn voor anderen.

Met zijn kennis en ervaring draagt hij bij aan het creëren van vitale organisaties. 

Maak je klaar om geïnspireerd te worden door Klaas Koster tijdens zijn spreken op het hoofdpodium van het TimTom Festival.

Laat zijn woorden je motiveren om vitaliteit te omarmen en zo een positieve impact te hebben op zowel jezelf als je organisatie.


Marjolein Berendsen

Als oprichter en eigenaar van opleidingsinstituut ZoMa Opleidingen, inspireert ze anderen om altijd hun hart te volgen en de mooiste versie van zichzelf te zijn.

Met haar bijdragen aan verschillende media, zoals artikelen en columns, deelt ze haar wijsheid en inzichten.

Daarnaast zet Marjolein zich in met Stichting Zoma Spread the love om ontspanning en heling te bieden aan kwetsbare mensen.

Haar diepgewortelde missie is het verspreiden van licht, liefde en bewustwording in alles wat ze doet.

Laat je onderdompelen in haar werk en laat het licht en de liefde van Marjolein je inspireren op ons festival.


Full of Wonder

Het inspirerende duo Griet Alice en Koen, beter bekend als "Full of Wonder"!

Deze twee bijzondere individuen hebben hun krachten gebundeld en zijn op een buitengewone reis gegaan, gedreven door liefde en een gedeelde droom.

In een live podcast zullen ze ons meenemen op avontuur, ons verrassen met hun inzichten en ons inspireren om met verwondering en passie in het leven te staan.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te worden geïnspireerd door de magie van "Full of Wonder" op het TimTom Festival!


Veerle Malschaert

Veerle Malschaert, een getalenteerde Vlaamse actrice en comédienne, zal op het TimTom Festival zorgen voor een onvergetelijke lachervaring.

Geboren en getogen in Dendermonde, waar haar ouders een supermarkt runden, ontdekte Veerle al op jonge leeftijd haar passie voor theater.

Ze volgde een toneelopleiding aan het conservatorium van Gent en behaalde haar diploma als 'Meester in de dramatische kunst'.

Vandaag de dag is Veerle een gevestigde naam in de wereld van comedy. Met haar scherpe humor en levendige persoonlijkheid weet ze keer op keer het publiek te entertainen. Op het TimTom Festival zal ze, samen met de hosts Timothy en Tom, het Hoofd-podium openen en zorgen voor een hilarische start van het evenement.


Carl Van de Velde

Carl Van de Velde is een gerenommeerde business mentor in België, met meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer en een trackrecord van succesvolle bedrijven in verschillende sectoren.

Zijn seminars hebben meer dan 260.000 ondernemers geïnspireerd met zijn dynamische spreekstijl, waardevolle inzichten en praktische technieken.

Tijdens de live podcast op het TimTom Festival zal Carl zijn diepgaande expertise en strategieën delen om succes in het bedrijfsleven te bereiken.

Een unieke kans om te leren van een van de meest invloedrijke business mentors in België en waardevolle inzichten te krijgen die je kunnen helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdromen.


David de Kock

Ontdek de inspirerende spreker David de Kock op ons festival!

Als medeoprichter van 365 Dagen Succesvol heeft hij duizenden mensen getraind in duurzaam succes en geluk.

Laat je inspireren door zijn verhaal en zijn passie voor een groots leven.

Mis zijn spreekbeurt niet, waarin hij zijn expertise deelt en je energie geeft.

Een unieke kans om David de Kock live te ervaren en je leven te transformeren!

Oh ja, schrik niet als het plots heel heet wordt in de tent van ons Hart-podium, David is namelijk specialist in Zweethutten.


Wouter Opdenacker & Steve van Herreweghe

Ontmoet Wouter Opdenacker en Steve van Herreweghe, de bezielers van Verbinden Vuur, tijdens ons festival! Wouter, balanceert tussen symboliek en dagelijkse realiteit, terwijl Steve als ervaren psycholoog mensen helpt met angst, stress en persoonlijk leiderschap.

Samen brengen ze hun wijsheid en inzichten naar de live podcast, waar ze praten over psychologie, groei en het vinden van verbinding.


Danielle Van Backel

Danielle van Bakel, host  van het hart podium. Ze landde in 2013 in België. Ze maakte deel uit van Universa een vzw die zich focuste om persoonlijke ontwikkeling te promoten in België. Het uiteindelijke doel: een netwerk uitbouwen van gelijkgestemden. Na een leven als reizende nomade in een yurt leert ze Tom kennen.

Vanuit haar levenswijsheid begeleid ze jullie door alle sprekers heen. 


Steven Vrancken

Maak je klaar voor een muzikale ervaring met Steven Vrancken, waarbij hij je energieniveau een boost geeft door middel van breathwork.

Steven's levensmissie draait om het creëren van verruimende ervaringen voor mensen, als een poort naar meer vreugde, flow en levenskracht.

Hij brengt dit tot uiting door het geven van Piano ligconcerten, voice yoga en het integreren van transformerende ademhalingssessies in zijn trainingen en coaching.

Laat je adem dienen als medicijn en leermeester tijdens deze bijzondere reis.


Els Van Laecke

Els is een krachtige en succesvolle zakenvrouw, internationaal erkend Master Certified Coach en eigenaar van de 'Breakthrough Academy'.

Met haar expertise en passie richt Els zich specifiek op het empoweren en ontwikkelen van zelfwaardering, zelfacceptatie en zelfliefde.

Haar missie is om doorbraken te creëren, zowel voor zichzelf als voor anderen, zowel in haar eigen bedrijf als in de levens van haar cliënten. Ze doet dit op een down-to-earth manier, waarbij plezier en een "schop onder je kont" niet ontbreken.

Laat je inspireren en transformeren terwijl Els je begeleidt op een reis naar zelfontdekking en groei.


Yves Verbeeck

Yves Verbeeck over het belang van ontspanning en beweging om de connectie tussen energie en lichaam te herstellen en de juiste balans te vinden tussen stress en ontspanning.

Luister naar het verhaal van een kinesitherapeut die gedurende 30 jaar op zoek is gegaan naar de manier om beweging en ontspanning te combineren en zo het unieke oefensysteem "Het Nieuwe Bewegen" heeft ontwikkeld.

Klaar om te bewegen in ontspanning?


Liv Van Weddingen

Liv Van Weddingen is een inspirerende spreker en mentor voor duizenden vrouwen die streven naar persoonlijke groei en het creëren van een betere wereld.

Haar levensverhaal, gekenmerkt door uitdagingen en persoonlijke ontwikkeling, heeft haar geleid naar een diep begrip van haar eigen kracht en het vermogen om anderen te begeleiden.

Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van energetisch werk, Reiki, sjamanisme en Kundalini bodywork, heeft Liv de krachtige tools om vrouwen te helpen hun ware potentieel te ontdekken en hun plek in de wereld in te nemen.

Haar inspirerende keynote tijdens het TimTom Festival biedt een unieke kans om te leren van een ware expert op het gebied van zelfontwikkeling en empowerment. 


Geert Kumpen & Kristien Gounakis (Sound & Silence)

Geert Kumpen, een gepassioneerde ontdekker van de kracht van klank, zal tijdens het TimTom Festival een unieke en betoverende ervaring creëren.

Zijn reis begon toen hij de schoonheid en helende kracht van boventonen en oerklanken ontdekte.

Door middel van intensieve training en zelfstudie heeft Geert zich bekwaamd in de kunst van helende klanken. Sinds 2017 deelt Geert deze waardevolle kennis met groepen en individuen, waardoor hij hen begeleidt naar diepere niveaus van ontspanning, bewustzijn en heling.

Samen met Kristien Gounakis zal Geert je meenemen op een wonderlijke reis van muziek en beweging, waarbij je wordt ondergedompeld in de betoverende klanken en vibraties.

 


Donny Hemelrijk

Maak kennis met Donny Hemelrijk, een gecertificeerd Integral NLP Mastercoach en de drijvende kracht achter "Hemelterijk Levenscoaching".

Met een passie en missie om jou te helpen jouw droomleven te verwezenlijken, moedigt Donny je aan om uit je comfortzone te stappen.

Hij begeleidt je bij het transformeren van beperkende overtuigingen, negatieve gedachten en obstakels, zodat je in actie kunt komen vanuit passie.

Donny wijst je de weg naar jouw droomleven en helpt je om de beste versie van jezelf te worden.

Samen bewandelen jullie het juiste pad op weg naar een vervuld leven.


Dirk Oellibrandt

Maak kennis met Dirk Oellibrandt, een bijzondere spreker die jouw wereld zal verruimen tijdens ons festival! Dirk is een traditionele en moderne alchemist, die loskomt van religie en illusies en put uit de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Met meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer en therapeut, deelt Dirk waardevolle inzichten en praktische technieken voor succesvolle bedrijfsvoering en persoonlijke groei.

Zijn dynamische spreekstijl en diepgaande kennis zorgen voor een inspirerende ervaring.

Laat je meevoeren in de Alchemie van Leven en ontdek de weg naar transformatie en vervulling.


Reinoud Eleveld

Op jonge leeftijd wist Reinoud al dat hij tovenaar wilde worden.

Hij koesterde deze droom en ging op een uniek pad vol avonturen en ontmoetingen met bijzondere mensen, van sjamanen tot medicijnvrouwen en helderzienden.

Uiteindelijk vond hij zijn roeping bij Aziatische Interne Alchemisten, waar hij voelde dat hij op de juiste plek was. Reinoud Eleveld brengt een diepgaande spirituele dimensie naar het festival.

Zijn inspirerende woorden zullen je uitdagen om na te denken over jouw spirituele vermogen en de impact die je kunt hebben op de wereld om je heen.

Wees gewaarschuwd: Reinoud verklapte ons dat hij gaat voor 99% groei en 1% fun…


Nikki van der Velden

Nikki van der Velden is schrijver, ademexpert en founder van The Breathwork Movement, het platform over de adem, dat in de afgelopen drie jaar is uitgegroeid tot dé ademcommunity van Nederland en België.

Nikki kwam zelf in aanraking met ademwerk toen de gevolgen van een hersen­schudding (post­commotioneel syndroom) haar langdurig uit de running haalden. Ze ontdekte hoeveel impact ademwerk heeft op je gezondheid, innerlijke rust en zelfliefde. Mede door ademwerk genas ze van PCS.

Haar missie is inmiddels om zo veel mogelijk mensen op een toffe manier te laten kennismaken met de kracht van de adem.