TIMTOM PODCAST PRESENTEERT 

Een dag vol inspiratie,
persoonlijke groei en avontuur

Welkom bij het TIMTOM Festival!


Laat je betoveren door de magie van de TIMTOM Podcast die tot leven komt op een adembenemende locatie.

 

Je hebt geluk, want dit is de meest onvergetelijke ervaring die je niet mag missen.

TIMTOM Podcast Festival 9 september 2023!

Een uniek evenement dat plaatsvindt op het prachtige terrein van Peerdsbos in Brasschaat. Dit festival is dé plek waar inspiratie, persoonlijke groei en plezier samenkomen.

Ons festival biedt voor ieder wat wils. Van live podcasts en inspirerende sprekers tot workshops, beweging, dans, breathwork en activiteiten voor kinderen en hun ouders. Op onze verschillende podia laten we je kennis maken met toonaangevende sprekers.

Maar er is meer!

Naast ons programma op het hoofdpodium en hartpodium hebben we verschillende andere toffe plekjes om te ontdekken, waar je kunt genieten van workshops, live muziek, beweging en dans. Bezoek onze persoonlijke groeimarkt met gezonde producten, maar ook diensten zoals coaches, therapeuten en behandelaars.

En vergeet onze foodplaza niet! Van gezonde snacks tot guilty pleasures, we hebben voor ieder wat wils.

Denk maar eens aan het volgende: jij, samen met duizenden andere enthousiaste luisteraars, komt samen om de magie van de TIMTOM Podcast te ervaren in het echt.

Zaterdag 9 september 2023

9u30 tot 23u

De Leerexpert - Peerdbos 

Bredabaan 89, 2930 Brasschaat

€99,99 

 


We zijn Timothy en Tom, de bezielers van het TIMTOM Festival.
Als je ons nog niet kent, laten we ons dan even voorstellen.

Wij zijn twee vrienden die elkaar tegenkwamen op onze eigen zoektocht naar persoonlijke groei.

We startten 3,5 jaar geleden samen de TIMTOM Podcast en praten graag ongeremd en onbegrensd nieuwsgierig over alles wat te maken heeft met persoonlijke groei, vitaliteit, spiritualiteit en nog veel meer.

Onze podcast begon als een hobby, maar is uitgegroeid tot een platform waarmee we duizenden mensen inspireren door gasten uit te nodigen om hun kennis en inzichten te delen.

Maar we zijn niet alleen maar een podcast. We organiseren dus ook ons eigen festival! 

Dit jaar toveren we het Peerdsbos in Brasschaat om tot een festivalterrein voor jouw persoonlijke groei!

Op ons festival spelen geen rock- of popbandjes, maar je kunt er wel banden aanhalen met gelijkgestemden.

Reken op een hele dag vol inspiratie, interessante keynotes, workshops, beweging en muziek.

Daarnaast organiseren we ook een groeimarkt, waar je producten en diensten vindt om je gezondheid en persoonlijke groei te bevorderen.

Je kunt live podcasts bijwonen en sprekers ontmoeten die je wereld zullen verruimen. Er zijn zelfs activiteiten voor kinderen en hun ouders, dus het is een leuk uitje voor het hele gezin.

De dag afsluiten doen we in TIMTOM stijl, met een breathworksessie en ecstatic dance.

1% groei, 99% FUN!

FESTIVAL PROGRAMMA

HOOFD PODIUM

Hosts Timothy & Tom


10.30 Openingsceremonie | Tim Tom & Veerle Malschaert

Veerle Malschaert, een getalenteerde Vlaamse actrice en comédienne, zal op het TimTom Festival zorgen voor een onvergetelijke lachervaring.

Geboren en getogen in Dendermonde, waar haar ouders een supermarkt runden, ontdekte Veerle al op jonge leeftijd haar passie voor theater.

Ze volgde een toneelopleiding aan het conservatorium van Gent en behaalde haar diploma als 'Meester in de dramatische kunst'.

Vandaag de dag is Veerle een gevestigde naam in de wereld van comedy.

Met haar scherpe humor en levendige persoonlijkheid weet ze keer op keer het publiek te entertainen.

Op het TimTom Festival zal ze, samen met de hosts Timothy en Tom, het Hoofd-podium openen en zorgen voor een hilarische start van het evenement.

11.00 TimTom Live Podcast | Carl Van de Velde

Carl Van de Velde is een gerenommeerde business mentor in België, met meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer en een trackrecord van succesvolle bedrijven in verschillende sectoren.

Zijn seminars hebben meer dan 260.000 ondernemers geïnspireerd met zijn dynamische spreekstijl, waardevolle inzichten en praktische technieken.

Tijdens de live podcast op het TimTom Festival zal Carl zijn diepgaande expertise en strategieën delen om succes in het bedrijfsleven te bereiken.

Mis dit gesprek niet, want het biedt een unieke kans om te leren van een van de meest invloedrijke business mentors in België en waardevolle inzichten te krijgen die je kunnen helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdromen.

11.25 TimTom Live Podcast | Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen, een inspirerende spreker op het TimTom Festival, is niet alleen een bekende Nederlandse schrijfster van kookboeken, lifestyledeskundige en presentatrice, maar ook een vrouw met een bijzondere levenservaring.

Samen met haar voormalige echtgenoot, topkok Sergio Herman, heeft ze drie zonen gekregen, maar helaas hebben ze hun jongste zoon Josha verloren vlak voor zijn geboorte.

Deze persoonlijke ervaring heeft Ellemieke geïnspireerd om vrouwen weer in hun kracht te zetten.

In haar boek "Kom weer in je kracht na verlies" en toekomstige werken deelt Ellemieke haar inzichten en helende reis.

Haar zielsmissie is om vrouwen te ondersteunen bij hun zelfontwikkeling en hen te helpen hun kracht terug te vinden.

Laat je inspireren door Ellemieke Vermolen terwijl ze haar verhaal deelt en waardevolle inzichten biedt tijdens de live podcast op het TimTom Festival.

11.50 TimTom Live Podcast | Full of Wonder

Het inspirerende duo Griet Alice en Koen, beter bekend als "Full of Wonder"!

Deze twee bijzondere individuen hebben hun krachten gebundeld en zijn op een buitengewone reis gegaan, gedreven door liefde en een gedeelde droom.

In een live podcast zullen ze ons meenemen op avontuur, ons verrassen met hun inzichten en ons inspireren om met verwondering en passie in het leven te staan.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te worden geïnspireerd door de magie van "Full of Wonder" op het TimTom Festival!

12.30 Klaas Koster | De Energie van Vitalogie

Klaas Koster, de eerste Vitaloog van Nederland, is een gepassioneerde voorvechter van vitaliteit als sleutel tot succes.

Hij gelooft dat iedereen de potentie heeft om een vitaal leider te zijn en daarmee een inspirerend voorbeeld te zijn voor anderen.

Met zijn kennis en ervaring draagt hij bij aan het creëren van vitale organisaties. 

Maak je klaar om geïnspireerd te worden door Klaas Koster tijdens zijn spreken op het hoofdpodium van het TimTom Festival.

Laat zijn woorden je motiveren om vitaliteit te omarmen en zo een positieve impact te hebben op zowel jezelf als je organisatie.

13.30 Chill momentje

Geniet van een heerlijke lunch. Van gezonde snacks tot guilty pleasures, we hebben voor ieder wat wils.

14.15 Baptist de Pape | Leren manifesteren zoals J.K Rowling en Oprah Winfrey

Maak je klaar voor een inspirerende ontmoeting met Baptist de Pape.

Van advocaat naar filmmaker en auteur, Baptist heeft zijn ware roeping gevonden.

Reizend over de hele wereld heeft hij wijze leermeesters geïnterviewd voor zijn boek en film "The Power of the Heart".

Hij laat zien dat het hart de sleutel is tot het ware doel in ons leven. Samen met iconen als Paulo Coelho, Isabel Allende en Deepak Chopra onthult hij de onvoorstelbare kracht van het hart.

Door oefeningen en inzichten leer je de speciale krachten van het hart te activeren, zoals intuïtie, intentie, dankbaarheid en vergeving.

Laat je verrassen tijdens ons festival door de transformatieve stem van het hart en ontdek hoe het je kijk op geld, gezondheid, relaties, succes en geluk op verbluffende wijze kan veranderen.

15.15 TimTom Live Podcast | Donny Hemelrijk

Maak kennis met Donny Hemelrijk, een gecertificeerd Integral NLP Mastercoach en de drijvende kracht achter "Hemelterijk Levenscoaching".

Met een passie en missie om jou te helpen jouw droomleven te verwezenlijken, moedigt Donny je aan om uit je comfortzone te stappen.

Hij begeleidt je bij het transformeren van beperkende overtuigingen, negatieve gedachten en obstakels, zodat je in actie kunt komen vanuit passie.

Donny wijst je de weg naar jouw droomleven en helpt je om de beste versie van jezelf te worden.

Samen bewandelen jullie het juiste pad op weg naar een vervuld leven.

15.40 TimTom Live Podcast | AHO met Wouter Opdenacker & Steve Van Herreweghe

Ontmoet Wouter Opdenacker en Steve van Herreweghe, de bezielers van Verbindend Vuur, tijdens ons festival!

Wouter, balanceert tussen symboliek en dagelijkse realiteit, terwijl Steve als ervaren psycholoog mensen helpt met angst, stress en persoonlijk leiderschap.

Samen brengen ze hun wijsheid en inzichten naar de live podcast, waar ze praten over psychologie, groei en het vinden van verbinding.

Mis deze inspirerende gesprekken niet tijdens ons festival!

16.05 TimTom Live Podcast | The Breathwork Movement met Nikki van der Velden

Nikki van der Velden is schrijver, ademexpert en founder van The Breathwork Movement, het platform over de adem, dat in de afgelopen drie jaar is uitgegroeid tot dé ademcommunity van Nederland en België.

Nikki kwam zelf in aanraking met ademwerk toen de gevolgen van een hersen­schudding (post­commotioneel syndroom) haar langdurig uit de running haalden. Ze ontdekte hoeveel impact ademwerk heeft op je gezondheid, innerlijke rust en zelfliefde. Mede door ademwerk genas ze van PCS. Haar missie is inmiddels om zo veel mogelijk mensen op een toffe manier te laten kennismaken met de kracht van de adem. 

16.45 Els Van Laecke | Kracht van Vertrouwen

Els is een krachtige en succesvolle zakenvrouw, internationaal erkend Master Certified Coach en eigenaar van de 'Breakthrough Academy'.

Met haar expertise en passie richt Els zich specifiek op het empoweren en ontwikkelen van zelfwaardering, zelfacceptatie en zelfliefde.

Haar missie is om doorbraken te creëren, zowel voor zichzelf als voor anderen, zowel in haar eigen bedrijf als in de levens van haar cliënten.

Ze doet dit op een down-to-earth manier, waarbij plezier en een "schop onder je kont" niet ontbreken.

Mis de kans niet om de inspirerende woorden van Els Van Laecke te horen tijdens haar presentatie op het TimTom Festival.

Laat je inspireren en transformeren terwijl Els je begeleidt op een reis naar zelfontdekking en groei.

17.45 Edwin Selij | The Inner Code: Hoe je programmering je denken beïnvloedt en hoe je die programmering kan veranderen.

Laat je betoveren door Edwin Selij, de bekendste hypnotiseur van Nederland.

Met zijn unieke mix van humor en bizarre technieken neemt hij je mee op een reis naar innerlijke transformatie.

Van voormalig verslaafde bouwvakker tot eigenaar van het grootste hypnose instituut van Europa, Edwin heeft zijn eigen weg naar succes bewandeld.

Bereid je voor op een inspirerende reis down the rabbit hole en ontdek hoe je problemen op een andere manier kunt benaderen.

Een ervaring die je niet mag missen, zolang je gevoel voor humor hebt.

19.00 Dankwoord | Tim Tom & Veerle Malschaert

Veerle Malschaert, een getalenteerde Vlaamse actrice en comédienne, zal op het TimTom Festival zorgen voor een onvergetelijke lachervaring.

Geboren en getogen in Dendermonde, waar haar ouders een supermarkt runden, ontdekte Veerle al op jonge leeftijd haar passie voor theater.

Ze volgde een toneelopleiding aan het conservatorium van Gent en behaalde haar diploma als 'Meester in de dramatische kunst'.

Vandaag de dag is Veerle een gevestigde naam in de wereld van comedy.

Met haar scherpe humor en levendige persoonlijkheid weet ze keer op keer het publiek te entertainen.

Op het TimTom Festival zal ze, samen met de hosts Timothy en Tom, het Hoofd-podium openen en zorgen voor een hilarische start van het evenement.

19.45 Zie Hart podium

HART PODIUM

Host Danielle Van Bakel


11.15 Opening Hartpodium met Danielle Van Bakel

11.30 Marjolein Berendsen | De Magie van Reiki

Geniet van een heerlijk ontspannend moment op ons festival met Marjolein Berendsen.

Als oprichter en eigenaar van opleidingsinstituut ZoMa Opleidingen, inspireert ze anderen om altijd hun hart te volgen en de mooiste versie van zichzelf te zijn.

Met haar bijdragen aan verschillende media, zoals artikelen en columns, deelt ze haar wijsheid en inzichten.

Daarnaast zet Marjolein zich in met Stichting Zoma Spread the love om ontspanning en heling te bieden aan kwetsbare mensen.

Haar diepgewortelde missie is het verspreiden van licht, liefde en bewustwording in alles wat ze doet.

Laat je onderdompelen in haar werk en laat het licht en de liefde van Marjolein je inspireren op ons festival.

12.20 David de Kock | Non dualisme: Cursus in Wonderen

Ontdek de inspirerende spreker David de Kock op ons festival!

Als medeoprichter van 365 Dagen Succesvol heeft hij duizenden mensen getraind in duurzaam succes en geluk.

Laat je inspireren door zijn verhaal en zijn passie voor een groots leven.

Mis zijn spreekbeurt niet, waarin hij zijn expertise deelt en je energie geeft.

Een unieke kans om David de Cock live te ervaren en je leven te transformeren!

Oh ja, schrik niet als het plots heel heet wordt in de tent van ons Hart-podium, David is namelijk specialist in Zweethutten.

13.10 Steven Vrancken | Drie Essentiële Sleutels voor Next-Level Breathwork

Maak je klaar voor een muzikale ervaring met Steven Vrancken, waarbij hij je energieniveau een boost geeft door middel van breathwork.

Steven's levensmissie draait om het creëren van verruimende ervaringen voor mensen, als een poort naar meer vreugde, flow en levenskracht.

Hij brengt dit tot uiting door het geven van Piano ligconcerten, voice yoga en het integreren van transformerende ademhalingssessies in zijn trainingen en coaching.

Laat je adem dienen als medicijn en leermeester tijdens deze bijzondere reis.

14.00 Reinoud Eleveld | Het Vallei Orgasme

Laat je betoveren door Reinoud Eleveld tijdens het evenement!

Op jonge leeftijd wist Reinoud al dat hij tovenaar wilde worden.

Hij koesterde deze droom en ging op een uniek pad vol avonturen en ontmoetingen met bijzondere mensen, van sjamanen tot medicijnvrouwen en helderzienden.

Uiteindelijk vond hij zijn roeping bij Aziatische Interne Alchemisten, waar hij voelde dat hij op de juiste plek was.

Reinoud Eleveld brengt een diepgaande spirituele dimensie naar het festival.

Zijn inspirerende woorden zullen je uitdagen om na te denken over jouw spirituele vermogen en de impact die je kunt hebben op de wereld om je heen.

Mis zijn betoverende lezing niet en ontdek hoe je de planeet mooier kunt achterlaten dan je haar hebt aangetroffen!

En wees gewaarschuwd: Reinoud verklapte ons dat hij gaat voor 99% groei en 1% fun…

14.50 Veerle Dobbelaere | De kracht van ademen

Doe mee met Veerle Dobbelaere tijdens een interactieve breathwork-sessie op ons festival.

Veerle, bekend als actrice en professioneel life- en mental coach, zal je begeleiden in een krachtige ervaring van ademhalingstechnieken.

Ontdek de transformerende kracht van je ademhaling en laat Veerle je begeleiden naar diepe ontspanning, bewustwording en innerlijke transformatie.

Mis dit unieke moment van zelfontdekking niet.

Adem in, adem uit, en laat je meevoeren door de kracht van je eigen ademruimte.

15.40 Dirk Oellibrandt | Alchemie van Leven

Maak kennis met Dirk Oellibrandt, een bijzondere spreker die jouw wereld zal verruimen tijdens ons festival!

Dirk is een traditionele en moderne alchemist, die loskomt van religie en illusies en put uit de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Met meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer en therapeut, deelt Dirk waardevolle inzichten en praktische technieken voor succesvolle bedrijfsvoering en persoonlijke groei.

Zijn dynamische spreekstijl en diepgaande kennis zorgen voor een inspirerende ervaring.

Laat je meevoeren in de Alchemie van Leven en ontdek de weg naar transformatie en vervulling.

Mis deze unieke kans niet en reserveer nu je plek voor Dirk's inspirerende lezing op ons festival!

16.30 Liv Van Weddingen | Alles is er al.

Liv Van Weddingen is een inspirerende spreker en mentor voor duizenden vrouwen die streven naar persoonlijke groei en het creëren van een betere wereld.

Haar levensverhaal, gekenmerkt door uitdagingen en persoonlijke ontwikkeling, heeft haar geleid naar een diep begrip van haar eigen kracht en het vermogen om anderen te begeleiden.

Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van energetisch werk, Reiki, sjamanisme en Kundalini bodywork, heeft Liv de krachtige tools om vrouwen te helpen hun ware potentieel te ontdekken en hun plek in de wereld in te nemen.

Haar inspirerende keynote tijdens het TimTom Festival biedt een unieke kans om te leren van een ware expert op het gebied van zelfontwikkeling en empowerment.

Mis deze kans niet om geïnspireerd te worden en nieuwe inzichten op te doen op jouw eigen reis van persoonlijke groei en zelfontdekking.

17.20 Yves Verbeeck | Het nieuwe bewegen

Yves Verbeeck over het belang van ontspanning en beweging om de connectie tussen energie en lichaam te herstellen en de juiste balans te vinden tussen stress en ontspanning.

Luister naar het verhaal van een kinesitherapeut die gedurende 30 jaar op zoek is gegaan naar de manier om beweging en ontspanning te combineren en zo het unieke oefensysteem "Het Nieuwe Bewegen" heeft ontwikkeld.

Klaar om te bewegen in ontspanning?

18.10 Chill momentje

Geniet van een heerlijke en gezonde snacks. We hebben voor ieder wat wils.

20.00 Geert Kumpen en Kristien Gounakis | Sound in Motion

Geert Kumpen, een gepassioneerde ontdekker van de kracht van klank, zal tijdens het TimTom Festival een unieke en betoverende ervaring creëren.

Zijn reis begon toen hij de schoonheid en helende kracht van boventonen en oerklanken ontdekte.

Door middel van intensieve training en zelfstudie heeft Geert zich bekwaamd in de kunst van helende klanken.

Sinds 2017 deelt Geert deze waardevolle kennis met groepen en individuen, waardoor hij hen begeleidt naar diepere niveaus van ontspanning, bewustzijn en heling.

Samen met Kristien Gounakis zal Geert je meenemen op een wonderlijke reis van muziek en beweging, waarbij je wordt ondergedompeld in de betoverende klanken en vibraties.

Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die je ziel zal voeden en je energiepeil zal verhogen.

21.30 DJ Fatia | Ecstatic Dance

Maak je klaar om geraakt te worden door de inspirerende reis van DJ Fatia op ons festival!

 

23.00 Einde

Het einde van een prachtige dag.

WAT MAG JE VERWACHTEN

ONTMOET DE HOSTS

OVER TOM

Tom Bracke is een energieke en inspirerende host van de TIMTOM Podcast.

Hij is geobsedeerd door persoonlijke groei en heeft een passie om mensen te helpen bij het vinden van hun eigen pad naar geluk en succes.

Zijn humoristische en oprechte benadering maakt hem geliefd bij luisteraars, die elke week uitkijken naar zijn gesprekken met inspirerende gasten over persoonlijke groei, spiritualiteit, gezondheid, geluk en succes.

OVER TIMOTHY

Timothy van Bambost is de perfecte combinatie van nieuwsgierigheid, humor en diepgang.

Zijn passie voor persoonlijke groei en het helpen van anderen schijnt door in elke uitzending van TIMTOM Podcast.

Als co-host brengt hij onderwerpen op tafel die soms ongemakkelijk aanvoelen, maar altijd uitmonden in waardevolle en inspirerende gesprekken.

Zijn directe maar respectvolle aanpak maakt hem tot de ideale partner voor Tom in deze zoektocht naar geluk en succes.

TICKETS

LOCATIE

De leerexpert - Peerdsbos Brasschaat

Bredabaan 89, 2930 Brasschaat

OPGELET!! Er zijn beperkt aantal parkeerplaatsen op het festival terrein. Carpoolen wordt sterk aangeraden!
Informatie over parkeermogelijkheden vind je terug bij Praktische info.

TIMTOM INSPIRATIE VIBES

Meld je aan voor onze TimTom Inspiraties Vibes voor updates over het festival.

PARTNERS & SPONSORS